top of page
_D010566_edited.jpg

Tjänster

Vi kan golv

Golvet levererar anpassade helhetslösningar inom golvtjänster i västra Sverige och ansvarar för alla delar av processen, från val av material och design till underhåll och renovering. Vi är med i alla steg – från att lägga nytt, byta ut befintligt eller ge nytt liv till det som sett bättre dagar.

_D010675_edited.jpg

Golvläggning

Vi lägger alla typer av golv – från fiskbensparkett, heltäckningsmatta till kakel och klinkers. Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig att hitta det golv och material som passar dig, ditt företag eller förening bäst.  

_D010781_edited.jpg

Trägolv

Det finns flera olika typer av massiva trägolv, såsom ek, ask och furu. Dessa kan läggas i olika typer av mönster, exempelvis fiskben. Osäker på stil och material? Lugn, vi hjälper dig.

Plastgolv

Plastgolv är stora plastmattor som kommer i olika färger och mönster. Fördelarna med plastgolv är att det sluter tätt och är enkelt att rengöra, vilket gör att det är ett bra alternativ för badrum, toaletter eller offentliga miljöer.

Linoleumgolv

Linoleum är ett naturmaterial som innehåller förnybara råvaror, och används oftast i offentliga miljöer eller på kontor.

Textil

Vill du ha ett varmare intryck eller har behovet av att dämpa ljudet i lokalen? Då kan heltäckningsmattor och textilplattor vara rätt lösning.

Golvslipning

Om du vill ge ditt åldrade trägolv en fin och slät yta kan våra experter hjälpa dig med det. Golvet utför golvslipning av alla sorters trägolv för både hem och företag.

Renovering av golv

Vi vill hjälpa till att bidra till en hållbar värld. I många fall behöver du inte riva ut det gamla och sätta in nytt, utan kan istället ta hand om det som finns. Med rätt metoder och behandling kan vi förlänga ditt golvs livslängd och ta fram det vackra igen.

Hur kan vi hjälpa dig?

För att kunna svara på den frågan behöver vi först veta hur  dina behov ser ut. Kontakta oss så börjar vi med att boka in ett möte.

_D010672_edited.jpg
bottom of page